Играй сега
svara hostess

ИЗТЕГЛИ ЗА МОБИЛНО УСТРОЙСТВО

Изтегли за мобилно устройство от Google Play Изтегли за мобилно устройство от Appstore

Свара Online

Свара, или позната на галено като Сварка, е игра с карти за 2ма и повече играча. Играе се с тесте от 32 карти (от 7 до Асо), като всеки играч държи ръка от 3 карти. Играта е много известна в България, най-вече заради хазартния си принцип и динамичните рундове. Решенията се взимат бързо, блъфирането върви редом с късмета, а смелостта често се възнаграждава. Целта е ясна – изкарай повече точки от противниците ти, а ако нямаш добра ръка – блъфирай и спечели колкото се може повече. Повече информация относно точкуването и правилата на играта могат да се намерят тук.

Определяна като "квартален покер", сварката може да донесе много забавни моменти с приятели. Играта е лесна за разбиране и никога не доскучава. В Сварата има 4960 различни комбинации от карти! Това гарантира уникални ситуации всеки път. Като всяка една хазартна игра, към Сварата трябва да се подхожда отговорно! Пристрастяването към хазарта е сериозен проблем. Тук може да практикувате любимата си игра безопасно и напълно безплатно. Насладете се на тръпката от Сварка в домашни условия.

свара правила

Чувствай се VIP във VIPSvara.com

Всичко от което се нуждаеш за да се насладиш на VIP Свара е достъп до интернет! Разработено за оптимално улесниние на потребителя, приложението има следните преимущества:

  • Безплатна игра сега и завинаги!
  • Реалистично месене на картите. Късметът е еднакъв за всеки един потребител!
  • Пълна Facebook и Google интеграция – поканете и предизвикайте всичките си приятели!
  • Истински крос-платформена игра – играй с приятелите си от различни устройства, ползвайки един акаунт!
  • Безплатни чипове всеки ден от дневни бонуси и покани на приятели!
  • Подсигурено съхраняване на връзката – върни се обратно при прекъсване и продължи играта!
  • Изпрати готини анимирани подаръци, шегувай се с противника чрез готови фрази!

Намери хора за Свара бързо и лесно

Седни на пълна маса и се наслади на игра с хора във VIP Свара! Тук никога няма да скучаеш. Направи приятелства, заформи съперничество и се наслаждавай на сварката. Ние няма да спираме да работим активно за изграждането на най-голямата платформа за Свара в Света

Регистрирай се сега

Постоянно развиваща се игра

VIPSvara.com ще продължава да се подобрява с планирани ъпгрейди и ново съдържание! Ние се вслушваме в това което играчите искат и ни споделят и винаги се опитваме да подобрим качеството на игра. VIP Свара цели да не е просто игра, а да създаде една общност от играчи, които да споделят ходове, игри, шеги и закачки и да си прекарват добре, обкръжени от атмосферата на любимата им картова игра. Стани част от тази общност и помогни тя да се разрастне!

Изтегли за мобилно устройство

Играй Свара на своя телефон. Освен на своя компютър, можеш да играеш Свара и на своя телефон или таблет.

Изтегли за мобилно устройство от Google Play Изтегли за мобилно устройство от Appstore

Често Задавани Въпроси

Можете да намерите пълният списък с въпроси в нашата FAQ страница.

Избери стая в лоби според желания от теб залог. Вътре ще са показани всички стаи където има играчи. Избери си стаята която ти харесва най-много и се присъедини.
  • Facebook вход: За по-бърза регистрация и запазване на прогреса между различните платформи използвай акаунта си от Facebook. Аватарът ти и потребителското име ще бъдат пренесени автоматично, като ще можеш да ги промениш. Ще имаш достъп до пълната функционалност на сайта и ще можеш да играеш с приятелите ти от Facebook.
  • VIPSvara.com вход: Ако не искаш да използваш Facebook акаунта си, можеш да се регистрираш с имейл. От началния екран избери „Вход“ и след това – „Регистрация“.
  • Google вход: Логни се с Google акаунта си. Това ще ти даде пълни права до сайта и ще можеш да се възползваш от всички функции които платформата предлага.
  • Вход за гости: Aко искаш да разгледаш играта преди да се регистрираш, използвай този вход. Като гост нямаш достъп до пълната функционалност на сайта. Ще имаш чипове като за начало, но прогреса ти няма да се запази след излизане от играта, както и да учасвташ в класациите.
Чиповете са виртуалната парична единица в VIPSvara.com. Te се ползват като залог за игра. Чипове може да се закупят чрез системата за разплащане, по един от методите, които тя предоставя или да се спечелят безплатно. Всеки играч получава и безплатно чипове всеки ден като подарък.